Tren og ha det gøy med oss!

Kun kr. 800,- pr. halvår.

Mandager og torsdager

Vi har timer som passer for noen og enhver, finn hvilke dager og tidv som passer for deg :)


GymX Kondisjon m/styrke

Dette er timen for deg som ønsker å trene både kondisjon og styrke. Utholdenhetsdelen har enkel koreografi, med høy intensitet noe som gjør at både nybegynner og den mer erfarne vil få godt utbytte av timen. Styrkedelen tar for seg hele kroppen, og er satt sammen av styrkeøvelser uten apparater samt øvelser med treningsstrikk og manualer.

Trener er Ann-Karine Jokstad.

 

Zumba Toning

Zumba Toning er dansebasert kondisjons- og styrketrening. Forskjellen på en Zumba Fitness og en Zumba Toning time er at det brukes lette manualer gjennom timen slik at timen er mer styrkebasert. Det er et høyt intensitetnivå på timene, så her får vi svettet skikkelig ut.  Zumbatrening er morsomt, kaloriene forbrennes og timen er slutt før man får sukk for seg!

Trener er Anne Wahlstrøm

 

StramOpp

På denne timen fokuseres det på styrketrening for hele kroppen. Etter en kort oppvarming, starter styrkedelen kun med korte kondisjonsavbrekk. Vi bruker strikk, manualer og egenvekt. På denne timen blir vi sterkere!

Dette er en hard time, men du kan selv bestemme intensiteten og sette deg egne mål.

Trener er Christine Klingstrøm

 

Styrkemix 

En time for deg som liker å pushe kroppen og bli skikkelig sliten. Styrkeøvelser med vekter kombinert med korte høypuls avbrekk. Dette er en hard time, men alle kan være med, da man lett tilpasser til egen form og kapasitet. Timen er åpen for alle over 15 år, og passer like godt for gutter og mannfolk, som til jenter og damer.

Trener er Fanny Modahl.

 

Zumba Gold

Zumba Gold er kondisjonstrening tilpasset aktive eldre, nybegynnere, overvektige samt de med skader eller andre fysiske begrensninger. Timen har en lang oppvarmingsdel før vi “danser” oss gjennom forskjellige stilarter i zumba. Vi avslutter med balansetrening og uttøying.

Tempoet er tilpasset målgruppen og trinnene er noe forenklet i forhold til Zumba Fitness, men det er samme herlige musikk og rytme. Timen er uten hopp og med lite krysninger og snurringer. Zumba er påvist å være god trening for både hukommelse, balanse, koordinasjon og kondisjon, dette er trening fra tå til topp, inkludert smilemusklene.

Trener er Ann Helen Bjerring.

 

Kondisjon m/styrke Gold

I denne timen er det først en del med Zumba Gold før styrkedelen begynner. Styrkedelen tar for seg hele kroppen, og er satt sammen av styrkeøvelser uten apparater samt øvelser med treningsstrikk.

Trener Ann Helen Bjerring

 

 TRYKK HER FOR OVERSIKT OVER TRENINGSTIDER

KOM OG TREN MED OSS!!