Informasjon om foreningsartikler:

Foreningsdress

Dressen brukes som defileringsantrekk på våre arrangementer. Og den er gymnastenes representasjonstøy når de representerer foreningen på konkurranser og stevner utenfor foreningen.

Dressen finnes i størrelsene:

120/130 og 140/150 til barn. Pris: 1100,-

XS, S, M, L, XL og XXL til voksne. Pris: 1200,-

Foreningsgenser

Genseren er veldig populær og brukes mye av gymnaster og instruktører både i forbindelse med trening og arrangementer.

Genseren finnes i størrelsene:

130, 150, 170, XS, S, M, L og XL. Pris for alle størrelser: 400,-

Sekk og bag

Stor og romslig bag, perfekt for helgeturer men også trening. Sekken er i passe størrelse for plass til drikkeflaske sko og litt ekstra tøy.

Pris pr. del 150,-. Pakkepris: 250,-

Drikkeflaske

Gripevennlige flasker som er enkle å fylle på. Kan brukes under trening, konkurranser og stevner.

Finnes i to størrelser: 0,75 liter. Pris: 60,- og 0,5 liter. Pris: 50,-

Paraply

Liten og lett paraply med praktisk eske å oppbevare den i. Er også pakket i nylonpose. Diameter ca 85 cm.

Pris pr. stk: 150,-

FORENINGSTRØYE

T-skjorte i teknisk stoff med foreningens logo foran på brystet og foreningens navn og logo på ryggen.

Trøyen finnes i størrelsene: S-2XL i damemodell og S-3XL i herremodell.

Pris for alle størrelser: 325,-.