GODKJENNINGSKVELD - Idrettens Grunnstige 1

Turnforeningen arrangerer to godkjenningskvelder i året, en på høsten og en på våren.

Hva er Idrettens Grunnstige?

Gymnastene skal igjennom til sammen 100 øvelser, disse er fordelt på 10 forskjellige kategorier, bl.a. rytme, balanse, ball, parøvelser, etc.

Etter 25, 50, 75 og 100 godkjente øvelser vil gymnastene få en medalje. Denne blir delt ut på partiets jule- og sommeravslutning.

For mer info om Idrettens Grunnstige 1:

Gymnastene vil få utlevert et kopiert hefte med de 100 øvelsene i. Det er også mulig å kjøpe Godkjenningshefte, gymnastene må da ha med 50kr i kontanter.

Bestilling av foreningsartikler

Se under fanen "foreningsartikler" om hva som kan bestilles.

Nytt av året er forenings-T-skjorte Denne koster 325,- og er foreløpig kun å få i voksenstørrelsene:
Damemodell: S, M, L, XL, 2XL
Herremodell: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Bestillingen må sendes til: fhtfbestilling@gmail.com . Vennligst skriv "bestilling" i emnefeltet. Bestillingen må inneholde navn, parti, størrelse, type og antall.

Ved henting må foresatte signere på mottak av varene. Vi sender faktura.