Bestilling av foreningsartikler

Trykk her for å se våre foreningsartikler

Nytt av året er ny modell av vår foreningsdress.

Dressen brukes som defileringsantrekk på våre arrangementer. Og den er gymnastenes representasjonstøy når de representerer foreningen på konkurranser og stevner utenfor foreningen. Modellen er ny nå for høsten 2018.

Dressen finnes i størrelsene:

130,140,150 og 160 til barn. Pris: 1100,-

S, M, L, XL og XXL til voksne. Pris: 1200,-

Bestillingen må sendes til: fhtfbestilling@gmail.com . Vennligst skriv "bestilling" i emnefeltet. Bestillingen må inneholde navn, parti, størrelse, type og antall.

Ved henting må foresatte signere på mottak av varene. Vi sender faktura.

GODKJENNINGSKVELD - Idrettens Grunnstige 1

Turnforeningen arrangerer to godkjenningskvelder i året, en på høsten og en på våren.

Hva er Idrettens Grunnstige?

Gymnastene skal igjennom til sammen 100 øvelser, disse er fordelt på 10 forskjellige kategorier, bl.a. rytme, balanse, ball, parøvelser, etc.

Etter 25, 50, 75 og 100 godkjente øvelser vil gymnastene få en medalje. Denne blir delt ut på partiets jule- og sommeravslutning.

For mer info om Idrettens Grunnstige 1:

Gymnastene vil få utlevert et kopiert hefte med de 100 øvelsene i. Det er også mulig å kjøpe Godkjenningshefte, gymnastene må da ha med 50kr i kontanter.