Informasjon om foreningsartikler:

FORENINGSDRESS

Dressen brukes som defileringsantrekk på våre arrangementer. Og den er gymnastenes representasjonstøy når de representerer foreningen på konkurranser og stevner utenfor foreningen. Modellen er ny nå for høsten 2018.

Dressen finnes i størrelsene:

120,130,140,150 og 160 til barn. Pris: 1100,-

S, M, L, XL og XXL til voksne. Pris: 1200,-

FORENINGSTRØYE VOKSEN

T-skjorte i teknisk stoff med foreningens logo foran på brystet og foreningens navn og logo på ryggen.

Trøyen finnes i størrelsene: S-2XL i damemodell og S-3XL i herremodell.

Pris for alle størrelser: 325,-.

JEG ER TURNER JEG - T-TRØYE FOR BARN

Den populære T-trøyen er tilbake! OBS! Trykket på bildet er på ryggen av t-trøyen.

Størrelser 2-4 år, 5-7 år, 8-10 år, 11-12 år.

Pris er kr. 125,-

FORENINGSGENSER

Genseren er veldig populær og brukes mye av gymnaster og instruktører både i forbindelse med trening og arrangementer.

Genseren finnes i størrelsene:

130, 150, 170, XS, S, M, L og XL.

Pris for alle størrelser: 400,-

SEKK OG BAG

Stor og romslig bag som er perfekt for helgeturer, men også trening. Sekken er i passe størrelse for plass til drikkeflaske sko og ekstra tøy.

Pris pr. del 150,-. Pakkepris: 250,-

DRIKKEFLASKE

Gripevennlige flasker som er enkle å fylle på. Kan brukes under trening, konkurranser og stevner.

Finnes i to størrelser: 0,75 liter. Pris: 60,- og 0,5 liter. Pris: 50,-

PARAPLY

Liten og lett paraply med praktisk eske å oppbevare den i. Er også pakket i nylonpose. Diameter ca 85 cm.

Pris pr. stk: 150,-